GDPR

Informovaný souhlas se zpracováním osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, se sídlem: METEOR Centre Office Park B, Sokolovská 100/94, 186 00 Praha 8, zapsaná ve Spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl L, vložka 12282, IČ 26547783 (dále též jen „AMSP ČR“ nebo „Správce“), zpracovává a chrání osobní údaje v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a od 25. května 2018 podle Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“).

AMSP ČR je zapsaným spolkem v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem v platném znění. Je samosprávnou, dobrovolnou a nezávislou organizací. Asociace není založena za účelem podnikání a jejím cílem je vykonávat veřejně prospěšné činnosti, které nejsou primárně zaměřeny na vytváření zisku. V rámci své činnosti realizuje projekty na podporu podnikání, konference, semináře, vzdělávací a jiné akce, jichž se účastní široká odborná veřejnost na základě bezplatné registrace.

Webové stránky www.fandimeremeslu.cz jsou jedním z tzv. projektů AMSP ČR a AMSP ČR je provozovatelem těchto webových stránek a ve smyslu zákona také Správcem osobních údajů.

Veškerá komunikace se Správcem týkající se ochrany osobních údajů a jejich zpracování probíhá prostřednictvím e-mailu na adresu gdpr@amsp.cz nebo poštou na adresu: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, se sídlem: METEOR Centre Office Park B, Sokolovská 100/94, 186 00 Praha 8

Správce údajů dále poskytuje informace o zpracování osobních údajů

(1) Účel zpracování: Správce údajů bude zpracovávat osobní údaje subjektu údajů pro účely zasílání novinek AMSP ČR v elektronické podobě emailem. Subjekt údajů má právo kdykoliv svůj email z databáze odstranit kliknutím na tlačítko „Odhlásit se“ v zápatí každého jednotlivého emailu. Další práva Subjektů údajů jsou uvedena v informacích níže.

(2) Právní základ: – Souhlas subjektu údajů: pro účely zasílání novinek emailem – Oprávněný zájem: pro účely zasílání novinek emailem stávajícím partnerům.

(3) Zpracovatelé osobních údajů: Získané osobní údaje nebudou poskytnuty k dalšímu zpracování dalším externím zpracovatelům.

(4) Další příjemci: Správce údajů může z důvodu oprávněného zájmu či plnění smlouvy zpřístupnit poskytnuté osobní údaje správcem údajů pověřeným smluvním partnerům v oblasti IT služeb a technologií, marketingových služeb či poradenských služeb, jejichž konkrétní kategorie budou subjektům údajů sděleny na vyžádání.

(5) Další třetí strany: Správce údajů poskytuje z důvodu státního dozoru, prevence, vyšetřování, odhalování či stíhání trestných činů nebo výkonů trestů, včetně ochrany před hrozbami pro veřejnou bezpečnost a jejich předcházení, osobní údaje příslušným orgánům veřejné moci nebo jiným subjektům, jež jsou oprávněni ke zpracování osobních údajů.

(6) Doba uložení osobních údajů: Správce údajů uchovává osobní údaje po dobu trvání plnění smluvního vztahu či jednání o něm a dále po dobu 15 let.

(7) Automatizované zpracování osobních údajů: Ve společnosti nedochází k automatizovanému zpracování osobních údajů.

(8) Práva subjektu údajů:

Právo na přístup k osobním údajům – subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, správce údajů je povinen poskytnout kopii zpracovávaných osobních údajů.

Právo na opravu a doplnění osobních údajů – subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů bez zbytečného odkladu opravil nebo doplnil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají.

Právo na výmaz – subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se ho týkají, pokud:

– osobní údaje nejsou potřebné pro účely, pro které byly zpracovávány,
– subjekt údajů odvolá souhlas k zpracování osobních údajů,
– subjekt údajů vznese námitky proti zpracování,
– osobní údaje byly zpracovány protiprávně,
– uchování osobních údajů nepředepisují další relevantní zákonné předpisy – se nejedná o veřejný zájem v oblasti veřejného zdraví, archivace, vědeckého či historického výzkumu, statistiky,
– se nejedná o výkon nebo obhajobu právních nároků.

Právo na omezení zpracování – subjekt údajů má právo na to, aby správce údajů v odůvodněných případech omezil zpracování osobních údajů.

Právo na přenositelnost osobních údajů – subjekt údajů má právo získat osobní údaje, které se ho týkají, ve strukturované, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci.

Automatizované individuální rozhodování – subjekt má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování včetně profilování, pokud toto není nezbytné pro plnění smlouvy.

Právo podat stížnost u dozorového úřadu – subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového úřadu, tzn. Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Právo vznést námitku – subjekt údajů má právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, správce údajů tyto údaje v neodůvodněných případech dále nesmí zpracovávat. Námitku lze vznést kdykoliv proti zpracování pro účely přímého marketingu.

(9) Neposkytnutí osobních údajů: Subjekt údajů musí poskytnout osobní údaje, má-li zájem o zasílání informací a novinek emailem. V opačném případě by bylo zasílání znemožněno.

20. února 2020

Aktuality

object(WP_Query)#8927 (49) {
["query"]=>
array(5) {
["post_type"]=>
string(8) "kalendar"
["posts_per_page"]=>
int(6)
["meta_key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["orderby"]=>
array(2) {
["meta_value"]=>
string(3) "ASC"
["date"]=>
string(3) "ASC"
}
["meta_query"]=>
array(1) {
[0]=>
array(3) {
["key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["value"]=>
int(1591315200)
["compare"]=>
string(2) ">="
}
}
}
["query_vars"]=>
array(65) {
["post_type"]=>
string(8) "kalendar"
["posts_per_page"]=>
int(6)
["meta_key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["orderby"]=>
array(2) {
["meta_value"]=>
string(3) "ASC"
["date"]=>
string(3) "ASC"
}
["meta_query"]=>
array(1) {
[0]=>
array(3) {
["key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["value"]=>
int(1591315200)
["compare"]=>
string(2) ">="
}
}
["error"]=>
string(0) ""
["m"]=>
string(0) ""
["p"]=>
int(0)
["post_parent"]=>
string(0) ""
["subpost"]=>
string(0) ""
["subpost_id"]=>
string(0) ""
["attachment"]=>
string(0) ""
["attachment_id"]=>
int(0)
["name"]=>
string(0) ""
["pagename"]=>
string(0) ""
["page_id"]=>
int(0)
["second"]=>
string(0) ""
["minute"]=>
string(0) ""
["hour"]=>
string(0) ""
["day"]=>
int(0)
["monthnum"]=>
int(0)
["year"]=>
int(0)
["w"]=>
int(0)
["category_name"]=>
string(0) ""
["tag"]=>
string(0) ""
["cat"]=>
string(0) ""
["tag_id"]=>
string(0) ""
["author"]=>
string(0) ""
["author_name"]=>
string(0) ""
["feed"]=>
string(0) ""
["tb"]=>
string(0) ""
["paged"]=>
int(0)
["meta_value"]=>
string(0) ""
["preview"]=>
string(0) ""
["s"]=>
string(0) ""
["sentence"]=>
string(0) ""
["title"]=>
string(0) ""
["fields"]=>
string(0) ""
["menu_order"]=>
string(0) ""
["embed"]=>
string(0) ""
["category__in"]=>
array(0) {
}
["category__not_in"]=>
array(0) {
}
["category__and"]=>
array(0) {
}
["post__in"]=>
array(0) {
}
["post__not_in"]=>
array(0) {
}
["post_name__in"]=>
array(0) {
}
["tag__in"]=>
array(0) {
}
["tag__not_in"]=>
array(0) {
}
["tag__and"]=>
array(0) {
}
["tag_slug__in"]=>
array(0) {
}
["tag_slug__and"]=>
array(0) {
}
["post_parent__in"]=>
array(0) {
}
["post_parent__not_in"]=>
array(0) {
}
["author__in"]=>
array(0) {
}
["author__not_in"]=>
array(0) {
}
["ignore_sticky_posts"]=>
bool(false)
["suppress_filters"]=>
bool(false)
["cache_results"]=>
bool(true)
["update_post_term_cache"]=>
bool(true)
["lazy_load_term_meta"]=>
bool(true)
["update_post_meta_cache"]=>
bool(true)
["nopaging"]=>
bool(false)
["comments_per_page"]=>
string(2) "50"
["no_found_rows"]=>
bool(false)
["order"]=>
string(4) "DESC"
}
["tax_query"]=>
object(WP_Tax_Query)#8933 (6) {
["queries"]=>
array(0) {
}
["relation"]=>
string(3) "AND"
["table_aliases":protected]=>
array(0) {
}
["queried_terms"]=>
array(0) {
}
["primary_table"]=>
string(8) "wp_posts"
["primary_id_column"]=>
string(2) "ID"
}
["meta_query"]=>
object(WP_Meta_Query)#8930 (9) {
["queries"]=>
array(3) {
[0]=>
array(1) {
["key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
}
[1]=>
array(2) {
[0]=>
array(3) {
["key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["value"]=>
int(1591315200)
["compare"]=>
string(2) ">="
}
["relation"]=>
string(2) "OR"
}
["relation"]=>
string(3) "AND"
}
["relation"]=>
string(3) "AND"
["meta_table"]=>
string(11) "wp_postmeta"
["meta_id_column"]=>
string(7) "post_id"
["primary_table"]=>
string(8) "wp_posts"
["primary_id_column"]=>
string(2) "ID"
["table_aliases":protected]=>
array(2) {
[0]=>
string(11) "wp_postmeta"
[1]=>
string(3) "mt1"
}
["clauses":protected]=>
array(2) {
["wp_postmeta"]=>
array(5) {
["key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["compare"]=>
string(1) "="
["compare_key"]=>
string(1) "="
["alias"]=>
string(11) "wp_postmeta"
["cast"]=>
string(4) "CHAR"
}
["mt1"]=>
array(6) {
["key"]=>
string(18) "_meta_datum_konani"
["value"]=>
int(1591315200)
["compare"]=>
string(2) ">="
["compare_key"]=>
string(1) "="
["alias"]=>
string(3) "mt1"
["cast"]=>
string(4) "CHAR"
}
}
["has_or_relation":protected]=>
bool(false)
}
["date_query"]=>
bool(false)
["request"]=>
string(511) "SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS  wp_posts.ID FROM wp_posts  INNER JOIN wp_postmeta ON ( wp_posts.ID = wp_postmeta.post_id )  INNER JOIN wp_postmeta AS mt1 ON ( wp_posts.ID = mt1.post_id ) WHERE 1=1  AND ( 
wp_postmeta.meta_key = '_meta_datum_konani' 
AND 
( 
( mt1.meta_key = '_meta_datum_konani' AND mt1.meta_value >= '1591315200' )
)
) AND wp_posts.post_type = 'kalendar' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_postmeta.meta_value ASC, wp_posts.post_date ASC LIMIT 0, 6"
["posts"]=>
array(0) {
}
["post_count"]=>
int(0)
["current_post"]=>
int(-1)
["in_the_loop"]=>
bool(false)
["comment_count"]=>
int(0)
["current_comment"]=>
int(-1)
["found_posts"]=>
int(0)
["max_num_pages"]=>
int(0)
["max_num_comment_pages"]=>
int(0)
["is_single"]=>
bool(false)
["is_preview"]=>
bool(false)
["is_page"]=>
bool(false)
["is_archive"]=>
bool(true)
["is_date"]=>
bool(false)
["is_year"]=>
bool(false)
["is_month"]=>
bool(false)
["is_day"]=>
bool(false)
["is_time"]=>
bool(false)
["is_author"]=>
bool(false)
["is_category"]=>
bool(false)
["is_tag"]=>
bool(false)
["is_tax"]=>
bool(false)
["is_search"]=>
bool(false)
["is_feed"]=>
bool(false)
["is_comment_feed"]=>
bool(false)
["is_trackback"]=>
bool(false)
["is_home"]=>
bool(false)
["is_privacy_policy"]=>
bool(false)
["is_404"]=>
bool(false)
["is_embed"]=>
bool(false)
["is_paged"]=>
bool(false)
["is_admin"]=>
bool(false)
["is_attachment"]=>
bool(false)
["is_singular"]=>
bool(false)
["is_robots"]=>
bool(false)
["is_posts_page"]=>
bool(false)
["is_post_type_archive"]=>
bool(true)
["query_vars_hash":"WP_Query":private]=>
string(32) "915a07f08b5cd76260aa10db156fa964"
["query_vars_changed":"WP_Query":private]=>
bool(false)
["thumbnails_cached"]=>
bool(false)
["stopwords":"WP_Query":private]=>
NULL
["compat_fields":"WP_Query":private]=>
array(2) {
[0]=>
string(15) "query_vars_hash"
[1]=>
string(18) "query_vars_changed"
}
["compat_methods":"WP_Query":private]=>
array(2) {
[0]=>
string(16) "init_query_flags"
[1]=>
string(15) "parse_tax_query"
}
}

Kalendář